POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

Inspirují mě běžní lidé, které potkávám // Humans of NATO Days

18.08.2024, 21:20

Plukovnice Jolana Kubicek působí na letecké základně Ramstein v oblasti mezinárodních záležitostí jako přidělenec pro zálohy. Na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR dorazila s kapelou USAFE, která obstarala hudební doprovod a umocnila atmosféru akce. Zeptali jsme se jí na její názor na Dny NATO, co ji inspiruje nebo jaké limity musí ve své práci překonávat.

Co si myslíte o probíhajících Dnech NATO?
Je to obrovská airshow. Byli jsme opravdu překvapeni, kolik lidí přišlo na tuto airshow a jakou pozornost má. Byli jsme tedy velmi ohromeni úrovní organizace a velikostí této akce.

Co pro vás znamená NATO?
NATO pro mě znamená alianci mezi partnery, kde všichni pracujeme na multilaterální obraně. To je v podstatě to, co pro mě aliance znamená.

Jak vypadá váš běžný pracovní den?
Moje práce může být každý den úplně jiná. Obvykle jsem pověřena prací na podpoře různých ambasád v Evropě. Takže záleží na tom, kde pracuji. Nejdůležitější pro mě je být flexibilní. Moje práce zahrnuje hodně multitaskingové komunikace se zahraničními partnery a práce na různých projektech.

Co pro vás znamená statečnost?
Statečnost pro mě znamená, že něco děláte, i když se můžete cítit nejistě nebo mít strach. Překonat to a stále dělat to, co musíte udělat, to je pro mě statečnost.

Jaké limity musíte při své práci překonávat a jak často?
Nevím, jestli nezbytně překonávám limity, ale občas, když je k něčemu překážka, pokusím se najít kompromis, kde to funguje pro mě a pro člověka, se kterým pracuji. Myslím, že tak překonávám potíže, a to je to místo, kde musím v podstatě překračovat nějaké hranice.

Kdo vás inspiruje?
Inspiruji se od obyčejných lidí, které potkávám, poslouchám jejich jedinečný příběh a vidím výzvy, kterým jednotliví lidé čelí ve svých vlastních životech. To je moje inspirace.

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro