POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Komunitní centrum pro válečné veterány Olomouc Vás zve na Dny NATO

01.09.2023, 20:10

Svou třetí účast na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR zažije Komunitní centrum pro válečné veterány Olomouc, které nabídne zajímavé informace o aktivitách centra a zábavu pro děti.

V prezentačním stánku Komunitního centra pro válečné veterány Olomouc (KCVV) se návštěvníci budou moci dozvědět zajímavé informace týkající se fungování centra a jeho aktivit. K dispozici budou propagační materiály, ale nejvíce informací Vám rádi sdělí přítomní pracovníci KCVV Olomouc. Pro děti jsou připraveny omalovánky, skládačky a další nenáročné tvořivé aktivity s veteránskou tématikou. 

Důležitým cílem KCVV Olomouc je co nejvíce rozšiřovat obecné povědomí o historické tradici našich válečných veteránů. Pro vojenskou i civilní veřejnost centrum pořádá populárně naučné přednášky na méně obvyklá vojenská témata, výstavy s tématikou válečných veteránů, komentované prohlídky posádkového města a exkurze na nedalekou pevnost Fort XVII v Křelově.

Centrum také organizuje společenská setkání, přednášky, workshopy, střelecké soutěže a další akce. Mezi ty nejoblíbenější patří například Den dětí s armádou nebo Příměstský tábor pro děti válečných veteránů. KCVV Olomouc se také organizačně podílí na událostech jako je Český pohár atletiky vozíčkářů a mezinárodní mistrovství v atletice hendikepovaných s názvem Czech Open.

Komunitní centrum pro válečné veterány Olomouc vzniklo v roce 2019 a slouží jako místo volnočasových a vzdělávacích aktivit válečných veteránů nebo jejich rodinných příslušníků. Centrum také pomáhá veteránům a jejich rodinným příslušníkům při řešení pracovních, osobních a rodinných problémů. 

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro