POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

LETOŠNÍ ROČNÍK AKCE BOHUŽEL RUŠÍME

15.09.2024, 16:30

Vzhledem k aktuální velmi kritické situaci jsme učinili toto velice těžké rozhodnutí.  Po důkladném vyhodnocení všech aktuálních okolností jsme se rozhodli zrušit 24. ročník Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil Armády České republiky, které se měly konat na mošnovském letišti 21. a 22. září.

“Bylo to pro nás bezprecedentně nejtěžší rozhodnutí v cele 24leté historii akce. Myslíme si, že nynější těžká situace není pro konání akce vhodná a chceme tím vyjádřit solidaritu se všemi nasazenými příslušníky Hasičského záchranného sboru, Policie České republiky, Armády České republiky, záchranářů, městských policistů a mnoha dalších, kteří jsou a ještě budou nasazení na likvidaci následků povodní a hlavně s občany, které postihla.”

Dalším důležitým faktorem jsou silně podmáčené terény neumožňující zahájení finální části připrav, které v areálu letiště obvykle zahajujeme v pondělí před akcí, zejména pak zhoršený stav příjezdových komunikací.

Věříme, že naši příznivci situaci pochopí a budeme se těšit na Dny NATO v Ostravě & Dny Vzdušných sil AČR 2025 20. - 21. září 2025!

Jagello 2000

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro