POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Vše o vstupu do Armády ČR se dozvíte od Agentury personalistiky

09.09.2023, 18:49

Zajímají Vás podmínky vstupu do profesionální armády nebo do aktivní zálohy? Na všechny související otázky Vám na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR odpoví Krajské vojenské velitelství Ostrava a Agentura personalistiky.

Na statické expozici Krajského vojenského velitelství Ostrava se návštěvníci budou moci dozvědět vše o činnosti a aktivitách samotného velitelství, Pěší roty Aktivní zálohy podplukovníka Josefa Otiska nebo problematice ,,POKOS“ - Příprava občanů k obraně státu. Statická ukázka ostravského velitelství bude tradičně součástí Rekrutačního pracoviště Ostrava spadajícího pod Agenturu personalistiky. 

„Dny NATO nejsou pouze o vystavené technice, ale také o možnosti setkat se s příslušníky ozbrojených sil či bezpečnostních sborů a promluvit si s nimi o věcech, které vás zajímají," uvedl Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. „Nemálo lidí má jistě otázky týkající se služby v armádě nebo studia na vojenské střední škole a právě s těmito dotazy se můžete obrátit na Agenturu personalistky nebo na Krajské vojenské velitelství Ostrava.“ 

Agentura personalistiky opět nabídne návštěvníkům své kariérní centrum, kde se budete moci dozvědět více o vstupu do Armády ČR nebo aktivní zálohy, o požadavcích a průběhu studia na vojenských středních školách Ministerstva obrany nebo o dobrovolných vojenských cvičeních.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro