POTVRZENÁ ÚČAST 2024       

Zprávy

Vše o vstupu do Armády ČR se dozvíte od Agentury personalistiky

09.09.2023, 18:49

Zajímají Vás podmínky vstupu do profesionální armády nebo do aktivní zálohy? Na všechny související otázky Vám na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR odpoví Krajské vojenské velitelství Ostrava a Agentura personalistiky.

Na statické expozici Krajského vojenského velitelství Ostrava se návštěvníci budou moci dozvědět vše o činnosti a aktivitách samotného velitelství, Pěší roty Aktivní zálohy podplukovníka Josefa Otiska nebo problematice ,,POKOS“ - Příprava občanů k obraně státu. Statická ukázka ostravského velitelství bude tradičně součástí Rekrutačního pracoviště Ostrava spadajícího pod Agenturu personalistiky. 

„Dny NATO nejsou pouze o vystavené technice, ale také o možnosti setkat se s příslušníky ozbrojených sil či bezpečnostních sborů a promluvit si s nimi o věcech, které vás zajímají," uvedl Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. „Nemálo lidí má jistě otázky týkající se služby v armádě nebo studia na vojenské střední škole a právě s těmito dotazy se můžete obrátit na Agenturu personalistky nebo na Krajské vojenské velitelství Ostrava.“ 

Agentura personalistiky opět nabídne návštěvníkům své kariérní centrum, kde se budete moci dozvědět více o vstupu do Armády ČR nebo aktivní zálohy, o požadavcích a průběhu studia na vojenských středních školách Ministerstva obrany nebo o dobrovolných vojenských cvičeních.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro