POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra opět dorazí na Dny NATO

31.08.2023, 12:30

Už po páté se bude na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR, jedné z nejvýznamnějších akcí v České republice a největší bezpečnostní přehlídce v Evropě, prezentovat Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra.  

K dispozici bude návštěvníkům prezentační stan Zdravotnického zařízení Ministerstva vnitra (ZZMV), který se bude nacházet v prestižní společnosti Policejního prezídia, policejních složek Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje a Hasičského záchranného sboru České republiky.

V prezentačním stanu ZZMV bude připravena řada aktivit jak pro dospělé, tak pro děti. Vaše ratolesti se budou moci zábavnou formou naučit umístění základních lidských orgánů v těle nebo názvy jednotlivých kostí a jejich umístění. Chybět nebudou ani edukační karty či pexeso.

Zájemcům bude vysvětlena práce s defibrilátorem, přičemž každý si bude moci na figuríně vyzkoušet masáž srdce, která bude následně vyhodnocena softwarem. Pracovníci ZZMV Vám rádi vysvětlí a naučí Vás správný a efektivní postup masáže srdce a společně se pokusíte i o co nejdelší nepřerušované provádění kardiopulmonální resuscitace.

K vidění budou na statické ukázce i stříbrné sanitní vozy a v prezentačním stanu se také budete moci dozvědět více o užitečné mobilní aplikaci Záchranka, jejímž oficiálním ambasadorem je ZZMV.

Stanoviště ZZMV bude současně sloužit i jako tzv. „MEDICAL POINT“, kde budou moci policisté, hasiči nebo návštěvníci vyhledat zdravotnickou pomoc. Zdravotníci na místě zhodnotí stav pacienta a zajistí jeho ošetření.

Zdravotnické zařízení Ministerstva vnitra se těší na Vaši návštěvu na Letišti Leoše Janáčka Ostrava!

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro