POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

Moravskoslezský kraj a Ostrava vás zvou na návštěvu!

02.09.2020, 16:25

Ačkoli letos nebudete moci navštívit areál Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR, můžete některý z podzimních víkendů využít k poznávání zajímavých míst Moravskoslezského kraje a Ostravy. Mnoho památek nebo muzeí můžete navíc až do konce října navštívit zcela zdarma.

I když je letošní ročník Dnů NATO koncipován bez účasti veřejnosti, Moravskoslezský kraj a statutární město Ostrava mají co nabídnout nejen místním, ale také turistům.

„Moravskoslezský kraj a statutární město Ostrava jsou partnery akce již od samotného počátku a bez jejich podpory by Dny NATO v této podobě nemohly existovat,“ poznamenává Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. „Naše akce láká do města a kraje každoročně desetitisíce návštěvníků, tak bychom byli rádi, kdyby dorazily i letos, pokud nebudou zrovna sledovat Dny NATO v televizi.“

Moravskoslezský kraj díky své rozloze a rozmanitosti skýtá mnoho různých druhů vyžití, turisté tak mohou vyrazit na výlet do přírody či objevovat kulturní nebo technické památky, více než 50 z nich navíc zcela zdarma díky programu Severní Morava Travel. Mezi ně patří také oblíbená Stezka Valaška, ze které se vám naskytnou výhledy do širokého okolí Pusteven, můžete navštívit hornickou expozici v Landek Parku, poznávat Malý a Velký svět techniky, ZOO v Ostravě a mnoho dalšího.

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
Saab AB

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro