POTVRZENÁ ÚČAST 2024                   

Zprávy

Univerzita obrany znovu na Dnech NATO!

10.09.2024, 16:02

Na největší bezpečnostní přehlídce v Evropě nemůže ani letos chybět instituce, která připravuje a vzdělává nové příslušníky Armády České republiky pro obsluhu nejmodernějších obranných prostředků a systémů. Vojenská vysoká škola se návštěvníkům Dnů NATO opět představí v rámci Kariérního centra.

V expozici Univerzity obrany budou přítomni současní studenti různých specializací, kteří případným zájemcům o studium na jedné ze tří univerzitních fakult poskytnou aktuální informace o nabídce studijních programů a o průběhu přijímacího řízení pro příští akademický rok.

Návštěvníci expozice si budou také moci vyzkoušet jednu z částí přijímací zkoušky – test fyzických předpokladů v podobě cvičení leh-sed v intervalu jedné minuty. Pro mladší návštěvníky budou připraveny vědomostní hry a kvízy s vojenskou tématikou, letecké pexeso nebo test znalosti armádních hodností. Svůj důvtip a zručnost si budou návštěvníci moci prověřit při stavbě da Vinciho samonosného mostu.

Studenti Univerzity obrany v expozici představí také výsledky své konstrukční práce v oblasti, která se v současnosti dynamicky rozvíjí – předvedou bezpilotní prostředky, s nimiž školu úspěšně reprezentují na mezinárodních soutěžích.

Univerzita obrany je jedinou vojenskou vysokou školou v České republice. Nabízí vojenské i civilní studium na třech fakultách v bakalářských, magisterských i doktorských programech. Zároveň je významným centrem obranného či bezpečnostního výzkumu a vývoje, a to především pro potřeby Armády České republiky.

Na viděnou
na Dnech NATO v Ostravě
& Dnech Vzdušných sil Armády České republiky 2024!

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
HLAVNÍ STRATEGICKÝ PARTNER
ORLEN
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
HLAVNÍ MARKETINGOVÝ PARTNER
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro