POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Vyjádření k aktuální situaci COVID-19 a Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR 2020

13.03.2020, 14:12

V posledních dnech se na nás z naprosto pochopitelných důvodů obrací stupňující se počet návštěvníků, fanoušků a partnerů ohledně konání či nekonání letošních XX. Dnů NATO v Ostravě & XI. Dnů Vzdušných sil AČR v kontextu aktuálně přijímaných mimořádných opatření zaměřených na zpomalení šíření koronaviru COVID-19.

Mohu všechny ujistit, že přípravy letošního ročníku, jenž se uskuteční o víkendu 19.-20. září, jsou v plném proudu a běží podle plánu. Více než šestiměsíční časový odstup pravděpodobnost možného nekonání akce výrazně snižuje, v této chvíli neregistrujeme žádné signály indikující možnost nekonání Dnů NATO v Ostravě ve stanoveném termínu. 

V reakci na dynamický vývoj v tomto týdnu jsme na nadcházející období maximálně zredukovali počet pracovních cest a jednání po České republice, které v rámci možností nahrazujeme konferenčními hovory, abychom tak minimalizovali možnost tzv. komunitního přenosu.

Jagello 2000 si plně uvědomuje závažnost dnešní bezprecedentní situace, bezpečnost našich návštěvníků, účastníků, spoluorganizátorů a partnerů vždy byla, je a bude na prvním místě žebříčku našich priorit. Proto jsme samozřejmě v případě potřeby připraveni přijmout rozhodnutí o případném nekonání akce.

Za Jagello 2000 bych rovněž chtěl vyjádřit upřímné poděkování, velký respekt všem našim dlouholetým partnerům z Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje, Integrovaného záchranného systému, Armády České republiky, Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, Statutárního města Ostrava a řady dalších, kteří s nasazením všech sil a prostředků s uvedenou situací bojují. 

Zbyněk Pavlačík
předseda Jagello 2000 z.s.
13.3.2020 
 

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro