POTVRZENÁ ÚČAST 2024           

Zprávy

Dny NATO jsou nominovány mezi nejlepší evropské airshow

18.01.2016, 16:06

Nárůst mezinárodní prestiže Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR potvrzuje čerstvá zpráva z Nizozemí - spotterský portál 4Aviation.nl zařadil akci mezi pětici nejlepších evropských airshow pro fotografování letadel. O absolutním vítězi rozhodnou svým hlasem sami návštěvníci leteckých přehlídek a zapojit se tedy můžete i Vy!

Z desítek leteckých akcí, které se každoročně v Evropě konají, se tak Dny NATO dostaly do opravdu exkluzivní společnosti. V pětici nominovaných jsou největší světová show Royal International Air Tattoo v britském Fairfordu, rovněž britská přehlídka historických letadel Duxford Flying Legends a dále airshow v polské Radomi a airshow na Maltě. Mošnovská akce tak opět potvrzuje, že patří do klubu prestižních evropských leteckých přehlídek. Vítěz hlasování bude oznámen během zasedání Evropské rady leteckých přehlídek (European Airshow Council - EAC), které se uskuteční počátkem března na Maltě a jehož se opět zúčastní i organizátoři Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR jakožto jediní z České republiky.

"V předchozích letech se nám dařilo ze zasedání EAC vozit ceny za PR a marketing - od roku 2011 jsme byli dvakrát oceněni 3. místem a dvakrát dokonce prvním. Díky tomu jsme v této kategorii nejoceňovanější akcí v historii EAC a uvidíme, jak se nám bude v této oblasti dařit tentokrát," uvádí Zbyněk Pavlačík, předseda Jagello 2000. "O ceně portálu 4Aviation.nl však místo poroty rozhodují fanoušci a návštěvníci, především z řad fotografující veřejnosti. Pokud se Vám tedy podmínky pro fotografování na mošnovském letišti líbily, budeme rádi, pokud naší akci dáte svůj hlas."

Hlasovat můžete zde

Generálním partnerem Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR je společnost
SAAB Czech s.r.o.

Speciální partner

Partneři

TITULÁRNÍ PODPORA
HLAVNÍ PODPORA
GENERÁLNÍ PARTNER
Lockheed Martin
EXKLUZIVNÍ PARTNER
Škoda Auto
SPECIÁLNÍ PARTNER
PODPORA
HLAVNÍ PARTNER
HLAVNÍ PRODUKTOVÝ PARTNER
Radegast
OFICIÁLNÍ TECHNICKÁ PODPORA
Audiopro